• Velkommen til siden for fjernvarmeudbygning i Hvidovre

  Velkommen til siden for fjernvarmeudbygning i Hvidovre

 • 1

Hvidovre Fjernvarme er forbrugerejet og nonprofit

Brug et øjeblik på at forestille dig den situation, hvor du tjekker din årsopgørelse af dit varmeforbrug og opdager, at du får penge tilbage, som kan bruges andetsteds. Prøv at forestille dig, at du fryser, da det er en kold vinterdag og derfor skruer op for varmen  - det virker, og du får varmen.

Begge situationer beskriver ideen bag et andelsselskab. Formålet med den fællesejede andelsstruktur i Hvidovre Fjernvarme er, at overskud går til vedligeholdelse af fjernvarmen eller returneres til dig og andre fjernvarmeforbrugere via årsopgørelserne eller i form af en lavere varmepris. 

Ifølge en ny meningsmåling foretaget af TNS Gallup, er flere end 7 ud af 10 danskere enige i, at det er vigtigt at bevare denne nonprofit regulering.

Se undersøgelsen ved at trykke her.

 

I Hvidovre er vi gode til at tage andel i fjernvarmen 

I dag er flere end 9 ud af 10 forbrugere i dit fjernvarmeområde allerede andelshavere. Du har mulighed for at deltage i dette fællesskab om varmeforsyningen og dens fremtid.

Men hvorfor deltage?

Ifølge Mogens Bentzen, der er bestyrelsesmedlem i Hvidovre Fjernvarme, ”er det vigtigt at deltage, fordi jo flere vi er i fjernvarmeselskabet, jo mere indflydelse får vi som forbrugere. Jeg er først og fremmest andelshaver for at sikre, at jeg og mine medborgere her i kommunen får vores varme til en fornuftig pris. Det er sådan set det, der er ”drivet” og jo flere vi kan få med i flokken, jo billigere bliver prisen. Ved at gå sammen om varmeforsyningen, kan vi udnytte ressourcerne bedst muligt og minimere omkostningerne. Forbrugerstyring sikrer også, at den pris vi betaler for vores varme er de reelle omkostninger, der er ved at producere varmen. Der er ikke nogen aktionærer eller nogen andre, der skal have gevinst ud af det her udover Hvidovre fjernvarmes forbrugere. Det er et nonprofit foretagende, og der kastes ikke penge ud til vilde projekter.”  

 

Bliv andelshaver og vær med til at bevare nonprofit reguleringen i Hvidovre Fjernvarme

 • Som andelshaver inviteres du til en årlig generalforsamling eller et repræsentantskabsmøde.

Et eksempel på et initiativ, der er kommet i stand pga. den fællesejede andelsstruktur, er Fjernvarmens Serviceordning. Det er andelshaverne i Hvidovre Fjernvarme, der via en nedsat energisparegruppe, har besluttet at tilbyde serviceordningen gratis til dig. Denne serviceordning indeholder bl.a. et hovedeftersyn, hvor din fjernvarmeunit og bolig efterses med det formål at gøre dit varmeforbrug så lille som muligt. Et lavt varmeforbrug hos dig er til gavn for alle fjernvarmeforbrugere i Hvidovre, da det sikrer en bedre økonomi i hele ledningsnettet hos Hvidovre Fjernvarme.

 

Hvordan bliver jeg andelshaver?

 • En typisk parcelhuskunde betaler kr. 500,- som indskud til Hvidovre Fjernvarme. Dette beløb returneres, når du ønsker at udtræde som andelshaver.

 Hvis du har fået lyst til at melde dig ind som andelshaver eller blot vil tilmelde dig Fjernvarmens Serviceordning, så kan du gøre dette ved at tage kontakt til:

 • Hvidovre Fjernvarme/v EBO Consult A/S på tlf. 36 38 38 00 eller ved at kontakte os via E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   

   

   

  logo

  Områder uden fjernvarme

  kommendeomr

  Fjernvarmeudbygningen er på standby. Læs mere om hvorfor og hvad du kan gøre. 

  Områder med fjernvarme

   

  nyheder

  Du kan få fjernvarme, hvis du bor i et eksisterende fjernvarmeområde. Læs mere om hvordan. 

   

   

   

  Kontakt os

  Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
  Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
  2650 Hvidovre

  Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
  Fredag: 09:00 - 15:00

  Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  test

  Vagt-telefonen: 36 78 73 68

  Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.