Oktober 2016 - Opdateret tidsplan

Ny entreprenør tidsplan

I forbindelse med at entreprenørselskabet, Kamco, har fået en ny ledelse og flere medarbejdere, er arbejdsprocessen blevet ændret til fordel for beboerne. Dette har medført fundamentale ændringer i tidsplanen. De væsentligste ændringer er i etape 5.

Selve fjernvarmeinstallationen (unit-montage) hos den enkelte kunde følger ikke tidsplanen. Dette arbejde aftales individuelt med den enkelte husejer.

Ifølge Martin Clemmesen, der er entrepriseleder for Kamco er ”årsagen til ændringerne i tidsplanen, at indhente tidligere forsinkelser, så det er realistisk at fjernvarmeudbygningen i Risbjergkvarteret er afsluttet i marts 2017. Fremover vil der være ekstra mandskab, der graver hovedledninger og stikledninger. For at fremme arbejdet vil stikledningerne fremover blive etableret inden hovedledningerne.”   

Status

  • Etape 1 er det endelig asfalt, også kaldet slidlag, ved at blive udlagt.

Idrætsvej
  • Etape 3 forventes færdigasfalteret i uge 42.
  • Etape 4 forventes i uge 44. Hvidovre Kommunen udlægger slidlag på Glimvej i uge 42. Dette var planlagt før fjernvarmeudbygningen blev påbegyndt.

Giesegårdsvej
  • B7 er stien mod Krogsten Have fortsat spærret. Dette gælder ligeledes Ege Allé.

Stien mod Krogstens Have


Ege Allé

  • Fjernvarmeudbygningen fortsætter på Hvidovrevej, Bjeverskovs Allé og Mørups Allé, samt krydset i Sydkærsvej/Vestkærs Allé.  
    
Hvidovrevej

Hold dig opdateret!

I forbindelse med fjernvarmeudbygningen og forbedringer af fjernvarmenettet, kan det ske, at varmen lukkes. For at være velinformeret omkring disse lukninger, så kan du tilmelde dig vores SMS-serviceordning, så du undgår pludselig at stå uden varme, uden at vide hvorfor.

  • Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig her.

Udskriv Email

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.