Dec. 2015 - Ændringer i tidsplanen

Ændringer i entreprenørens tidsplan

HOFOR er i gang med et omfattende kloakprojekt på Sydkærsvej. Ændringer i kloakprojektet betyder, at tidsplanen for fjernvarmeudbygningen ændres.   

Dette betyder, at entreprenørens tidsplan ændres for en del af etape 3. Følgende veje vil blive etableret i efteråret 2016: Asminderødsvej, Fredtoftevej, Tibberupvej, Kvistgårdsvej og Bendstrupvej. Endvidere vil etableringen af fjernvarmen på etape B6 på entreprenørens tidsplan blive rykket til foråret 2017.

Entreprenørens tidsplan kan ses på Udbygning.dk under kolonnen Risbjerg.

Ny fjernvarmevogn

Vi ønsker at komme tættere på vores kunder, og vi har derfor sørget for en Fjernvarmevogn, hvor vores kunder kan få afklaret eventuelle spørgsmål de måtte have omkring fjernvarme eller selve udbygningen. Skuret vil blive placeret ud for Risbjerggårds Allé 57.

Åbningstiderne for Fjernvarmevognen vil være følgende:

Tirsdag: 7 - 8 & 15 - 16

Torsdag: 7 - 8

Det er desuden også muligt at lave en aftale, hvis de ovenstående åbningstider ikke passer.

Greve Allé

På Greve Allé er der udført en uhensigtsmæssig affræsning. Vi arbejder på at få en løsning på dette inden jul. Gravemaskinerne er allerede i gang.

Et engangstilbud til at låne

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at den favorable låneordning til fjernvarmeinstallation kun gives til de beboer, som bor i det område, hvor vi er i gang med at konvertere til fjernvarme. På nuværende tidspunkt betyder dette, at det kun er beboerne i Risbjergkvarteret der kan få denne låneordning. Så snart vi er færdige med dette område, kan disse beboer ikke længere få låneordningen. Årsagen er, at Energitilsynet kun tillader lån til kunderne i forbindelse med kampagne om konvertering til fjernvarme.

Udskriv Email

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.