Aug. 2015 - Entreprenøren blev Kamco A/S

Fjernvarmen kan komme til dig, der endnu ikke har truffet beslutning

De beboere i Risbjergkvarteret der endnu ikke har tilmeldt sig, har nu mulighed for at høre nærmere om fjernvarmen ved at invitere minimum tre naboer samt en fjernvarmekonsulent på besøg til et privat fjernvarmemøde. Du bestemmer tidspunktet, sørger for kaffen og vi kommer med kagen. Du skal blot kontakte fjernvarmekonsulent, Morten Primdahl, på tlf. 36383807, når du modtager et brev, der vedrører dette tilbud.

Vi håber at høre fra jer!

Kontrakten er underskrevet med entreprenøren

Henover sommeren har vi arbejdet på at finde entreprenøren til Risbjergkvarteret. Entreprenøren blev Kamco A/S, som vi nu har skrevet kontrakt med. Dette betyder, at tidsplanen for fjernvarmeudbygningen i Risbjergkvarteret er under udarbejdelse. Når tidsplanen er færdigarbejdet, vil de der har tilmeldt sig fjernvarmen få den tilsendt og derved få en indikation på, hvornår vi kommer til din vej. Nærmere information følger.      

Slidlag til Svendebjerg og Strandmark Vest kvarteret

Det sidste asfaltarbejde påbegyndes i slutningen af ugen på de primære skoleveje, så det er klart til skolestart. Herefter fortsættes asfaltarbejdet i resten af kvartererne.

Fortsat god sommer!   

Udskriv Email

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.