Maj 2015 - Første fase i Risbjergkvarteret påbegyndes

Sidste nyt om Risbjergprojektet!

Første fase i Risbjergprojektet er nu kommet godt i gang.

Projektet er blevet publiceret i det offentlige EU-udbud. 10 entreprenører har meldt sig til at afgive tilbud på projektet. Af de 10 er 5 entreprenører blevet prækvalificeret, dvs. godkendt til at komme med et tilbud på projektet.

I begyndelsen af juli træffes den endelige afgørelse om hvilken entreprenør, der er kommet med det mest favorable og tilfredsstillende tilbud for fjernvarmebrugerne i Hvidovre.

Stadig åbent for tilmelding i Risbjergkvarteret

Hvis du ikke har tilmeldt dig fjernvarmen endnu, kan du stadig nå det, inden HFS går i gang med fjernvarmeudbygning i Risbjergkvarteret.

Du skal blot kontakte HFS v/EBO Consult på tlf. 3638 38 00 eller ved mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Der kan også hentes information på www.udbygning.dk.

Udskriv Email

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.