September 2016 - Spørgeskemaundersøgelse

Status

  • B7: I Lejerbo er fjernvarmeledningerne blevet renoveret. Reetableringen af denne renovering er færdig i uge 39. Renoveringen af fjernvarmeledningerne fortsætter over Hvidovrevej. I forbindelse med renoveringen etableres en fjernvarmehovedledning langs Hvidovrevej. En ekstra lysregulering er opsat for at højne trafiksikkerheden for alle trafikanter.    
  • Etape 3: Hovedlednings- og stikledningsarbejdet forventes at være afsluttet d. 21. september 2016. De første fjernvarmeunits bliver installeret fra d. 29. september.

Etape 3: Grønholtvej 
  • Etape 4: Vi forventer at fjernvarmeudbygningen er færdiggjort i starten af oktober.

Etape 4: Giesegårdsvej
  • Etape 5: Hovedledningsarbejdet opstartes i uge 38.

Evaluering af fjernvarmeudbygningen i etape 2

I forbindelse med færdiggørelsen af fjernvarmeudbygningen i etape 2 er et spørgeskema, der har til formål at evaluere konverteringen til fjernvarmen, blevet udsendt til de nye fjernvarmekunder.

30 % af de udsendte spørgeskemaer blev tilbagesendt til Hvidovre Fjernvarme. Vi siger tak for de mange besvarelser.

Resultatet af spørgeskemaundersøgelsen er, at fjernvarmekunderne i etape 2 generelt er tilfredse med deres konverteringsforløb til fjernvarmen. Resultatet er illustreret i nedenstående diagram.  

Blandt de besvarelser der blev indsendt, trak Hvidovre Fjernvarme lod om et gavekort på kr. 500,- til en valgfri butik i Hvidovre. Vinderen blev en beboer på Greve Allé, der med glæde tog imod sin præmie. Vi ønsker tillykke fra Hvidovre Fjernvarme, og opfordrer til at endnu flere i de kommende etaper indsender spørgeskemaerne, så vi i Hvidovre Fjernvarme kan blive endnu bedre til at udbygge fjernvarmen.


Resultat af spørgeskemaundersøgelse

 

    

Udskriv Email

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.