Marts 2017 - Tilmeld dig fjernvarmens sms-service

Status

I statusopdateringen nævnes KUN de konkrete veje, hvorpå der udføres arbejder de næste 14 dage. Det vil sige, at det er ikke alle veje i Risbjerg, der nævnes i følgende statusopdatering:
 
 • Etape 3X: Kvistgårdsvej, Grønholtvej, Sydkærsvej og Bendstrupvej asfalteres færdigt i de kommende dage, hvorefter området igen vil være åbent for trafik. De sidste reetableringer af fortov fortsætter.

Kvistgårds Allé
 
 • Etape 5: Størstedelen af Ege Allé og Vestkærs Allé er afsluttet. Den sidste del af Vestkærs Allé forventes udført i løbet af de næste to uger.

Vestkærs Allé
 
 • Etape 6: Fjernvarmearbejderne fortsætter på Poppel Allé. Herefter opstartes etableringen af fjernvarme på Krogstens Allé.

Poppel Allé
 
 • Etape B6: Beboerne har modtaget varslinger om opstart af fjernvarmearbejder.
 
 • Etape 7: Karise Allé og den første del af Torstensvej asfalteres færdigt i uge 10. Herefter opstartes etableringen af fjernvarme på Rødvig Allé og den anden del af Torstensvej.
 

Torstensvej
 • Etape 8: Fjernvarmearbejderne fortsætter på Kirkegade, I.G. Smiths Allé, Elsborgvej, Krogstens Allé og Ulsborgvej. Indenfor 3 uger forventes arbejderne afsluttet. Herefter opstartes fjernvarmearbejderne på Sønderkær.

Eriksminde Allé


Tilmeld dig fjernvarmens SMS-service

I forbindelse med renoveringen af fjernvarmeledningerne i Risbjerggårds Allé vil der være flere nedlukninger. Information vil blive udsendt via fjernvarmens SMS-service.

Alle fjernvarmekunder opfordres til at tilmelde sig fjernvarmens SMS-service. Du kan tilmelde dig via www.hvidovrefjernvarme.dk eller ved at trykke her.

 

Weekendarbejder

Kamco har fået tilladelse af Hvidovre Kommune til at udføre ikke støjende arbejder i weekenden. Det omfatter primært reetableringsarbejder af fortov. Stikledningsarbejder skal aftales med relevante husejere.
 

Varslinger i forbindelse med fjernvarmeetablering

I forbindelse med fjernvarmeudbygningen har flere henvendt sig pga. manglende varsling af fjernvarmearbejderne.

Hvidovre Fjernvarme har skærpet overfor Kamco, at varslingsaftalen skal overholdes. Tim Andersen fra Entreprenørfirmaet, Kamco, har bekræftet, at varslingsaftalen overholdes.

Aftalen er som følger:

 • 14 dage inden hovedledningsarbejderne på din vej modtager du en skrivelse i din postkasse, hvor du bliver informeret om hvornår perioden for hovedledningsarbejderne påbegyndes og afsluttes.​​
 
 • 14 dage inden stikledningsarbejderne påbegyndes på din grund, modtager du en skrivelse i din postkasse. I skrivelsen vil du blive informeret om hvornår perioden for stikledningsarbejderne påbegyndes og afsluttes.
 
 • Inden stikledningsarbejderne påbegyndes på din grund, kontakter Kamco dig direkte, for at aftale et konkret opstartstidspunkt for gravearbejderne.
 
 • Stikledningsarbejderne på din grund forventes at være færdiggjort efter en uge.

 

Efter at stikledningsarbejderne på din grund er afsluttet, så færdiggøres hovedledningsarbejderne inden installationen af din unit påbegyndes.
 • 14 dage inden installationen af din fjernvarmeunit, kontakter en VVS’er dig.
 
 • Installationen tager et par dage. 

 

 

 


Fjernvarmehilsner fra Hvidovre Fjernvarme.

Udskriv Email

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.