Sep. 2015 - Nyt lån på vej og billigere fjernvarme

”VEKS-lån” bliver til ”Energilån”

Jeres lånoptagelse i forbindelse med finansiering af tilslutning af fjernvarmen er overgået fra VEKS i Albertslund til Hvidovre Fjernvarmeselskab (HFS). Dette betyder at Hvidovre Fjernvarmeselskab fremover selv står for denne lånefinansiering, hvorfor lånet fremover ændrer navn fra ”VEKS-lån” til ”Energilån”.

Det betyder, at pengene lånes direkte af Hvidovre Fjernvarmeselskab, hvilket gør den administrative sagsgang lettere og mere gennemskuelig. Der vil ikke være yderligere konsekvenser end dette.

Jeres låneansøgning vil derfor fortsat være godkendt og parat til långivning på det tidspunkt, hvor vi når frem til jeres bopæl med fjernvarmen.

Billigere Fjernvarme

Folketinget vedtog i august 2015 at Bolig Job Ordningen skal videreføres. Konverteringen til fjernvarmen bliver derfor billigere end beregnet, da man vil kunne få et fradrag på op til kr. 15.000,- pr. betalende person over 18 år i husstanden.

Af de kr. 49.955,- som en ’pakkeløsning’ ved Hvidovre Fjernvarmeselskab koster, udgør arbejdslønnen kr. 23.500,- inkl. moms. Det vil sige, at der som minimum kan opnås fradrag på kr. 15.000,- af kr. 23.500,-. Er I mere end én person i husstanden opnås fradragsret på kr. 23.500,-

Dette gør det endnu mere fordelagtigt at vælge en pakkeløsning, der indeholder nedtagning af gammel varmeinstallation, ny fjernvarmeinstallation, afblænding af olietank, betaling af HMN-afbrydelsesgebyr med meget mere.

Udskriv Email

Info om fjernvarme

Se status på fjernvarmen i dit område og læs mere hvor vi har udbygget og hvor vi vil udbygge.

Læs mere ... 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.