August 2016 - Ændring af arbejdsprocedure

Status

  • B7: I forbindelse med rørarbejder, der har til henblik at forstærke fjernvarmeforsyningen til Risbjergkvarteret, er der varslet nedlukning af varmeforsyning for de berørte forbrugere. Den første nedlukning er tirsdag d. 16. august. Fjernvarmeudbygningen i B7 forventes at være afsluttet d. 1. oktober.  
Ledningsforstærkning
  • Etape 3: Hovedledningsarbejdet i vejen forventes at være afsluttet i uge 33. Stikledningsarbejdet fortsætter.
Hovedledningsarbejde
  • Etape 4: Hovedledningsarbejdet i vejen forventes at være færdig i uge 34. Stikledningsarbejdet fortsætter.
Hovedledningsarbejde
  • Etape 5: Hovedledningsarbejdet opstartes i uge 33.      

Ændring af arbejdsprocedure

  • For at tilgodese beboerne ændres arbejdsproceduren for etablering af fjernvarmenettet. Hovedledningen i vejen asfalteres på nær hullerne, hvor den enkelte forbruger skal tilsluttes. Dette gøres for at øge fremkommeligheden og minimere generne på vejen.   

Fjernvarmekunderne siger:

”Vi har haft positive oplevelser med fjernvarmen hele vejen igennem. Før havde vi et gammelt oliefyr fra 1978, så det trængte til at blive skiftet ud. Vi slog derfor til med det samme, da vi blev tilbudt at købe fjernvarmens pakkeløsning til kr. 49.995,-."

"Det første år med fjernvarme, har vi sparet rigtig meget på vores varmeregning. Jeg aflæser varmeforbruget hver dag om morgenen, og jeg bliver tit overrasket over hvor lidt vi bruger."

"Udover at spare på varmeregning, så har vi også opnået besparelser på vores elregning, da vores pumpe på det gamle oliefyr konstant kørte. Jeg vidste ikke, at vi ville spare på vores elregning ved at konvertere til fjernvarme, så det var en dejlig overraskelse."

"I dag har vi haft fjernvarme i to år, og der er ikke blevet fyldt vand på en eneste gang. På det gamle oliefyr, der skulle jeg fylde vand på radiatorerne temmelig tit. 

"Jeg synes også, at det er dejligt, at man ikke kan høre fjernvarmeunitten. Det kunne vi før med det gamle oliefyr, når vi fx sad inde i stuen.”  


Billedet illustrerer fjernvarmeunitten hos den pågældende kunde, der udtaler sig om sin oplevelse med fjernvarmen.            

Udskriv Email

Info om fjernvarme

Se status på fjernvarmen i dit område og læs mere hvor vi har udbygget og hvor vi vil udbygge.

Læs mere ... 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.