• Velkommen til siden for fjernvarmeudbygning i Hvidovre

    Velkommen til siden for fjernvarmeudbygning i Hvidovre

  • 1

Gratis fjernvarmeservice fra fjernvarmeselskabet

I forbindelse med tilslutning til fjernvarmen i Hvidovre tilbydes et servicetilbud, kaldet Fjernvarmens Serviceordning. Ordningen udføres af specialiserede VVS-firmaer. Tilbuddet er gratis (dog ikke reservedele og tiden, der går med reparation) og omfatter følgende:

Eftersyn hvert andet år
Med Fjernvarmens Serviceordning tilbydes regelmæssige eftersyn på varmeinstallationen:

• Et hovedeftersyn (et start-eftersyn, der typisk gentages hvert 6. år).
• Et vedligeholdelsestjek (typisk hvert 2. år).

Ved hovedeftersynet tjekker vi både varmeinstallation, bolig og forbrugsvaner.
Alle fjernvarmeinstallationer i huset bliver efterset, testet og justeret. Lige fra hovedinstallationens forskellige dele til radiatortermostaterne.
Vi gennemgår også selve boligen for at vurdere energiforbruget. For eksempel tjekkes isolering, vinduer og radiatorstørrelser. Ejeren bestemmer selv, om boligen skal energiforbedres efterfølgende, hvilket ikke er en del af ordningen.
Der gives tillige en grundig vejledning i, hvordan gode vaner kan holde på varmen - og samtidig holde varmeforbruget nede.

Typisk hvert andet år udføres et vedligeholdelsestjek på anlægget, så alt er justeret og virker, som det skal. Regelmæssige eftersyn er sundt for varmeøkonomien.

Da fjernvarmeselskabet har udgifter ved ordningen, er den eneste modydelse, at ejeren af ejendommen accepterer, at fjernvarmeselskabet for fremtiden kan indberette energibesparelser, der følger af ordningen, og som er afledt af de råd og vejledninger, ejeren modtager undervejs. Ejendommens ejer accepterer dette og ordningen ved at tilvælge serviceordningen ved afkrydsning på tilslutningskontrakten.

Ejeren kan altid udmelde ejendommen af ordningen, og fjernvarmeselskabet kan til enhver tid beslutte at ophøre med ordningen.

For at få mest mulig ud af ordningen, har vi udarbejdet en folder til dig, hvor du kan notere eventuelle behov eller ændringer i indstillingerne. Hent folderen her.

 

Områder uden fjernvarme

kommendeomr

Fjernvarmeudbygningen er på standby. Læs mere om hvorfor og hvad du kan gøre. 

Områder med fjernvarme

 

nyheder

Du kan få fjernvarme, hvis du bor i et eksisterende fjernvarmeområde. Læs mere om hvordan. 

 

 

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.