• Velkommen til siden for fjernvarmeudbygning i Hvidovre

    Velkommen til siden for fjernvarmeudbygning i Hvidovre

  • 1

September 2016 - Spørgeskemaundersøgelse

Status

  • B7: I Lejerbo er fjernvarmeledningerne blevet renoveret. Reetableringen af denne renovering er færdig i uge 39. Renoveringen af fjernvarmeledningerne fortsætter over Hvidovrevej. I forbindelse med renoveringen etableres en fjernvarmehovedledning langs Hvidovrevej. En ekstra lysregulering er opsat for at højne trafiksikkerheden for alle trafikanter.    
  • Etape 3: Hovedlednings- og stikledningsarbejdet forventes at være afsluttet d. 21. september 2016. De første fjernvarmeunits bliver installeret fra d. 29. september.

Etape 3: Grønholtvej 
  • Etape 4: Vi forventer at fjernvarmeudbygningen er færdiggjort i starten af oktober.

Etape 4: Giesegårdsvej
  • Etape 5: Hovedledningsarbejdet opstartes i uge 38.

Evaluering af fjernvarmeudbygningen i etape 2

I forbindelse med færdiggørelsen af fjernvarmeudbygningen i etape 2 er et spørgeskema, der har til formål at evaluere konverteringen til fjernvarmen, blevet udsendt til de nye fjernvarmekunder.

30 % af de udsendte spørgeskemaer blev tilbagesendt til Hvidovre Fjernvarme. Vi siger tak for de mange besvarelser.

Resultatet af spørgeskemaundersøgelsen er, at fjernvarmekunderne i etape 2 generelt er tilfredse med deres konverteringsforløb til fjernvarmen. Resultatet er illustreret i nedenstående diagram.  

Blandt de besvarelser der blev indsendt, trak Hvidovre Fjernvarme lod om et gavekort på kr. 500,- til en valgfri butik i Hvidovre. Vinderen blev en beboer på Greve Allé, der med glæde tog imod sin præmie. Vi ønsker tillykke fra Hvidovre Fjernvarme, og opfordrer til at endnu flere i de kommende etaper indsender spørgeskemaerne, så vi i Hvidovre Fjernvarme kan blive endnu bedre til at udbygge fjernvarmen.


Resultat af spørgeskemaundersøgelse

 

    

Områder uden fjernvarme

kommendeomr

Fjernvarmeudbygningen er på standby. Læs mere om hvorfor og hvad du kan gøre. 

Områder med fjernvarme

 

nyheder

Du kan få fjernvarme, hvis du bor i et eksisterende fjernvarmeområde. Læs mere om hvordan. 

 

 

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.