Nyheder

 

varmensdag udbygning      varmensdag udbygning1

 

Traditionen tro inviterede energisparegruppen under Avedøre Fjenrvarme, FD Hvidovre og Rebæk Søpark til ”Varmens Dag”, der afholdes af fjernvarmeselskaberne i Hvidovre, d. 2. marts 2018.

Programmet stod på quiz om fjernvarmen, kryds—og tværskonkurrence om at vinde et gavekort til Frihedens Butikscenter, og der var spørgelyst og nye kunder til fjernvarmen. I år havde fjernvarmeselskaberne købt rigeligt med pølser og brød, så man ikke som sidste år løb tør for forplejningen. Deltagerne i quizzen om fjernvarme blev belønnet med fredagsslik både til børn og voksne, så aftenen var reddet.

CO2-problematikken blev belyst med helt nye indfaldsvinkler og forsøg, hvor der blev produceret CO2 med husholdningsmidler som bagepulver og eddike, der efter en kemisk proces var i stand til at slukke stearinlys. Konverteringen fra olie og gas til fjernvarme blev visualiseret i plastikflasker med granitskærver, som viste, hvor en reduktion i CO2-udslippet, der sker ved at gå over til fjernvarme. Deltagerne var meget overrasket over den store reduktion i CO2-udslippet.

Deltagerne gik fra dagen med grønne poser, hvor der står ”Nemt og bekvemt” og ”Kom ind i varmen”, så ser du i de kommende dage personer med grønne poser, så ved du, hvor de har været.

 

Udskriv

Skriv dig op til fjernvarmen i udbygningsområderne

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.