Nyheder

 

I forbindelse med fjernvarmekampagnen i de eksisterende områder, har Risbjergkvarteret mulighed for at få en pakkeløsning til kr. 60.000,- i områdets kampagnemåned. Denne kampagnemåned er oprindeligt sat til oktober 2018.

Hvidovre Fjernvarmeselskab samarbejder med Hvidovre Kommune, for at tilrettelægge vejarbejderne i Hvidovre. Hvidovre Kommune har for nylig orienteret om, at kommunen snart vil etablere ny asfalt i Risbjergkvarteret. Da Hvidovre Fjernvarmeselskab også skal foretage opfølgende asfaltarbejder i Risbjerg, og da der erfaringsmæssigt kommer mange nye fjernvarmekunder til i kampagnemåneden, har selskabet valgt at indgå aftale med Hvidovre Kommune om en koordineret vejindsats i området.  

For at genere beboerne i Risbjergkvarteret mindst muligt, har Hvidovre Fjernvarmeselskab derfor besluttet at rykke kampagnemåneden for Risbjerg til maj 2018. I kampagnemåneden kan borgere i området tilslutte sig en særlig billig fjernvarme. Fremrykningen betyder, at Risbjergkvarteret har kampagnemåned samtidig med Strandmark Vest, der er område 3. Det er altså også i maj 2018.  

Formanden for Hvidovre Fjernvarmeselskab, Anders Liltorp, udtaler: ”vi har valgt at give beboerne i Risbjergkvarteret mulighed for at få fjernvarmens pakkeløsning i maj 2018. På denne måde generer vi beboerne i kvarteret mindst muligt, da vi undgår at skulle etablere fjernvarme i den nye asfalt, der udlægges i løbet af sommeren. Vi beklager, hvis det er til gene for nogen. Vi har bestræbt os på at finde en løsning, der er til gene for færrest. Ændringen medfører også, at vi undgår at ødelægge den nye asfalt i kvarteret.”

 

Udskriv

Skriv dig op til fjernvarmen i udbygningsområderne

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.