Nyheder

 

Der er ikke pakkeløsninger iøjeblikket.

Du spørger måske dig selv, hvorfor tilbyder Hvidovre Fjernvarme mig en pakkeløsning? Hvad får de ud af det?

Hvidovre Fjernvarme tilbyder dig en pakkeløsning, for at give dig en mulighed for at vælge en grønnere opvarmningsform end olie og naturgas, og hvor installationen er nem for dig og til at betale. Prisen på pakkeløsningen kan ved første øjekast virke høj, men sandheden er, at ikke mange kan tilbyde dig samme pris for en komplet og ny fjernvarmeinstallation. På grund af de store indkøb kan Hvidovre Fjernvarme få en rigtig god pris hos leverandørerne. Har du ikke mulighed for at betale det fulde beløb for installationen her og nu, kan du få et lån hos Hvidovre Fjernvarme uden stiftelsesomkostninger og med en fast rente i lånets løbetid.  

Kort sagt arbejder Hvidovre Fjernvarme på at få flere med på den grønne omstilling på en måde, hvor de fleste kan være med. Det er essensen af, hvorfor Hvidovre Fjernvarme tilbyder dig en pakkeløsning. Dét Hvidovre Fjernvarme får ud af at tilbyde dig en pakkeløsning er, at få dig som fjernvarmeforbruger. Når du bliver fjernvarmeforbruger i Hvidovre, bliver du en del af et varmefællesskab. At være fælles om varmen betyder, at du deler varmeressourcerne og de omkostninger, der er ved at producere varme med din nabo eller genbo. Dette indebærer, at jo flere der får fjernvarme, jo billigere bliver det også for dig.  

At være fælles om varmen betyder også, at dine interesser varetages pga. forbrugerstyringen i Hvidovre Fjernvarme. Tag for eksempel fjernvarmens gratis serviceordning. Den er kommet i stand for at sikre, at du sparer mest mulig energi og penge, så du kan bruge penge på andre ting end varmeregningen. Samtidig giver servicen en bedre afkøling og besparelser i de fælles ledningsnet.

 

installation af fjernvarme

09/04-2018

 

Udskriv