Nyheder

Historie fra Strøbyvej i Risbjergkvarteret

Fjernvarmeudbygningen er i gang ude foran Tove Andersens hjem på Strøbyvej 21. Dette generer ikke Tove, fordi ”det er nogle umanerlige søde mennesker der er på vejen”. I sidste uge havde Kamco’s medarbejdere ringet på Tove’s dør om morgenen for at spørge hende om hun skulle have sin bil ud ad indkørslen inden de påbegyndte at lægge fjernvarmerør i jorden. Dette skulle Tove ikke, men hun skulle dog med bussen senere. ”Da jeg kommer ud og ser det sorte rør, bliver jeg lidt bange for at falde, fordi jeg har faldet en gang før. Jeg stod derfor i et øjeblik og inden jeg så mig om, så var der en stor dejlig stærk mand fra Kamco, der sagde ”nu skal jeg hjælpe dig”. Han tager først min rollator og flytter over på den anden side af det sorte rør, og så tager han fat i mig og hjælper mig forbi røret. Da jeg kommer tilbage nogle timer efter, skal jeg forbi en meget stor traktor. Den her gang er der en anden sød mand fra Kamco, der hjælper mig. Han hjælper mig med at komme forbi ved at lave tegn til ham, der kører traktoren. Da vi så nærmer os mit hjem, kan jeg se at de er i gang med lægge det sorte rør i jorden, men inden jeg så om mig om, så var røret skubbet på plads.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udskriv

Skriv dig op til fjernvarmen i udbygningsområderne

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.