Nyheder

  Følgende historie berettes af en fjernvarmekunde fra Søstjernevej:Sstjernevej

  ”Vi valgte at tilmelde os fjernvarme, da den kom til Strandmark i efteråret 2014, og vi er yderst tilfredse med vort valg. Det var især pris, miljø og forsyningssikkerhed, der fik os til at skifte fra gas til fjernvarme.”

  ”Vi har et hus på 128 m2 i ét plan, der fra 1987 til 2014 blev opvarmet af et Junckers gasfyr. Gasfyret gik i stykker et stykke tid, før vi fik fjernvarme, men med support fra Hvidovre Fjernvarme blev der fundet en løsning på problemerne.”

  ”I dag har vi et fjernvarmeanlæg med dobbelt veksler dvs. uden varmtvandsbeholder. Denne løsning blev tilbudt af hensyn til pladsforhold i baggang. Fjernvarmesystemet har kørt upåklageligt fra første dag, og der har ikke efterfølgende været behov for ændringer af opsætning eller andre justeringer. Konverteringen fra gas til fjernvarme har desuden givet os  en årlig besparelse på både varme og el.”

Udskriv

Skriv dig op til fjernvarmen i udbygningsområderne

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.