Nyheder

I Hvidovre Avis er der den 13. oktober 2015 et indlæg om reparation af tag i forbindelse med fjernvarmeinstallation. Vi er i gang med registreringer af problemet.

Der skal ikke herske tvivl om, at det er dårligt udført håndværk, når man efterlader en åbning i et tag. Entreprenøren, der har udført arbejdet, har da også erkendt, at det er en ”ommer”. Derfor er Hvidovre Fjernvarmeselskab i gang med en registrering af de boliger, hvor der kan være et problem med tagreparationen.

Ejerne vil høre fra os inden for de kommende uger.

Er du i tvivl, om arbejdet er udført korrekt, så kontakt os på tlf. 36 38 38 00 eller skriv til Morten Primdahl på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Udskriv

Skriv dig op til fjernvarmen i udbygningsområderne

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.