Nyheder

EBO Consult A/S, der administrerer fjernvarmeselskaber i Hvidovre, er partner i et EU-projekt, der analyserer virkningerne af energispareindsatser i forskellige EU-lande. Det er fjernvarmeselskabernes energisparegruppe i Hvidovre, der har været med til at hjælpe projektet på vej.

Projektet har til hensigt at undersøge forbrugeradfærden i forbrugerejede energiselskaber. Formålet er at bevise de positive sideeffekter ved den forbrugerejede struktur, og at hjælpe de forbrugerejede energiselskaber i konkurrencen med store kommercielle energiselskaber på et europæisk niveau.

Konkret er der udsendt spørgeskemaer til udvalgte fjernvarmeforbrugere i Hvidovre. Spørgeskemaundersøgelsen er blevet udarbejdet i et samarbejde mellem EBO Consult og det hollandske universitet Twente og et græsk universitet.

Når universitetet har analyseret spørgeskemaerne, skal der udarbejdes nogle generelle vejledninger for gennemførelse af energibesparelser i forbrugerejede energiselskaber.

Under et besøg i Holland, hvor medarbejdere fra EBO Consult fortalte om energispareindsatsen i Hvidovre, henvendte et lokalt forbrugerejet energiselskab sig til medarbejderne med henblik på at indgå et samarbejde om etablering af fjernvarme på samme måde som i Hvidovre.

Projektdeltagerne fra andre EU-lande har krævet at komme på besøg i Hvidovre for at lære mere om de gode erfaringer med fjernvarme og energibesparelser. Der er tale om deltagere fra Belgien, Holland, Frankrig, Portugal, Italien, Spanien og Grækenland samt Danmark.

 

mde ebo consult

 

Udskriv

Skriv dig op til fjernvarmen i udbygningsområderne

 

Kontakt os

Hvidovre Fjernvarmeselskab v/ EBO Consult A/S
Arnold Nielsens Boulevard 60, 1
2650 Hvidovre

Mandag til torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tlf. 36 38 38 00, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

test

Vagt-telefonen: 36 78 73 68

Ved alvorlige driftsstop uden for normal arbejdstid, kan der ringes til den bemandede vagttelefon, fx: manglende varmeforsyning, brud på forsyningsledninger eller oplysninger i forbindelse med ledningsarbejder.